Kasutajate retseptid

Saiakesed moositäidisega

Keskmine hinne: 3.5 Autor: legri
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 6 portsjonit
Lahusta pärm soojas piimas, lisa 1 tl suhkrut, 2 spl jahu ja lase 10 min kerkida. Sulata või, lisa suhkur, muna, toiduõli, soola ja sega ühtlaseks massiks. Pärmisegule lisa munasegu, sõelutud jahu ja sega ühtlaseks taignaks. Lase taignal seista 2 tundi soojas kohas. Sõtku veid valmis tainast ja jaga siis 12 tükiks. Iga tükike vormi palliks ja siis vajuta lapikuks. Keskele pane 1 tl moosi ja vajutades taignaääred kinni, vormi jälle palliks. Võta 28 cm läbimõõduga lahtikäiv vorm ja vooderda küpsetuspaberiga. Pane kõik 12 palli (&#034õmblus&#034 alla poole) vormi. Kata rätiga ja lase seista 20 min. Valmista puru, hakkides noaga külmi võitükikesi, suhkurt ja jahu. Vahusta kergelt muna ja määri vormis olevad saiakesed. Peale raputa puru. Küpseta 15 - 20 min 190 C juures (kuni muutuvad pealt kuldseks). Jahuta ja võta vormist välja, jagades eraldi saiakesteks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa