Kasutajate retseptid

Kõrvitsa-toorjuustukook

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Diii
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 6 portsjonit
Hauta kõrvits pehmeks ja püreeri. Kuumuta ahi 200 kraadini. Purusta küpsised ning sega sulatatud või ja suhkruga. Suru segu küpsetuspaberiga vooderdatud lahtikäiva 24 cm läbimõõduga tordivormi põhja. Küpseta põhja 10 minutit. Vahusta suures kausis toorjuust ja suhkur. Lisa kõrvitsapüree, hapukoor, vanillisuhkur, kaneel ja sool. Lisa ükshaaval ja pidevalt vahustades munad. Kalla segu põhjale ja küpseta 175 kraadises ahjus 1 tund. Vahusta omavahel hapukoor, suhkur ja vanillisuhkur. Määri segu koogile ja küpseta veel 5 minutit. Jahuta vormis, enne serveerimist hoia vähemalt 6 tundi kuni üleöö külmkapis.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa