Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

Karrine kanapuder

Kasutajate retseptid

Karrine kanapuder

efkaaa
PrindiSoovita sõbrale

20-40 min

Retsept
portsjonile
Puder:
u 4 dl piima ja/või vett
maisimanna
riisihelbed
apelsinipipar
jahvatatud ingver
karri
sool
pipar
Kana:
1 tk kanafilee
1 tk sibul
2 tk küüslauguküünt
rasvaine praadimiseks
soja kaste
karri
brolieri maitseaine
sool
pipar
Puder: Vala piim ja/või vesi potti, maitsesta vähese soolaga ja kuumuta keemiseni. Lisa pidevalt segades kõigepealt maisimanna ja siis riisihelbed (kogus oleneb sellest kui paksu putru tahate. Kui puder paisub liiga paksuks, lisage vett või piima). Keeda tasasel tulel aeg-ajalt segades u 7-8min. Siis lisa maitseained, sega ja jäta hauduma. Kana: Tükelda kanafilee ja küüslauk, lõika sibul ketasteks. Prae pannil rasvaines sibul klaasjaks, lisa fileetükid ja küüslauk. Kui kana on pealt valgeks muutunud, lisa sojakaste ja maitseained, sega hoolega ning hauta kuni sojakaste on aurustunud. Seejärel lisa kana ja sibul pudrule ning sega läbi. Maitse putru ja kui see tundub mage, siis lisa maitseaineid (küüslaugusõbrad võivad lisada veel ka ühe peeneks hakitud küüne). Jäta veel u 10min kaane alla hauduma.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke