Kasutajate retseptid

Karrine kanapuder

Keskmine hinne: 3.5 Autor: efkaaa
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 2 portsjonit
Puder: Vala piim ja/või vesi potti, maitsesta vähese soolaga ja kuumuta keemiseni. Lisa pidevalt segades kõigepealt maisimanna ja siis riisihelbed (kogus oleneb sellest kui paksu putru tahate. Kui puder paisub liiga paksuks, lisage vett või piima). Keeda tasasel tulel aeg-ajalt segades u 7-8min. Siis lisa maitseained, sega ja jäta hauduma. Kana: Tükelda kanafilee ja küüslauk, lõika sibul ketasteks. Prae pannil rasvaines sibul klaasjaks, lisa fileetükid ja küüslauk. Kui kana on pealt valgeks muutunud, lisa sojakaste ja maitseained, sega hoolega ning hauta kuni sojakaste on aurustunud. Seejärel lisa kana ja sibul pudrule ning sega läbi. Maitse putru ja kui see tundub mage, siis lisa maitseaineid (küüslaugusõbrad võivad lisada veel ka ühe peeneks hakitud küüne). Jäta veel u 10min kaane alla hauduma.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa