Kasutajate retseptid

Porgandipirukas

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Pisike kokk
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Pärm hõõrutakse 1 tl suhkruga vedelaks, lisatakse leige vesi, sool ja jahu. 2. Tainas sõtkutakse ja lastakse kerkida. Mida rohkem on tainast sõtkutud seda pehmemad nad pärast on. 3. Keedetakse porgand. Kui see on pehme ja ei jää kahvli külge kinni on porgand valmis. Keedetakse kõva muna. 4. Porgand riivitakse ja muna lõigatakse väikesteks tükkideks ning segatakse omavahel segamini. 5. Tainas rullitakse laiali 1-2cm paksuseks. 6. Pirukaid võib teha nagu viineripirukaid. Paned väikse portsu porgandit ja muna ning keerad otsad kokku.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa