Kasutajate retseptid

Külmsuitsulõhe-kreveti võileivapüramiid Evelin Org, Tallinn

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Liisa33
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 8 portsjonit
Lõika ümara vormi või joogiklaasiga röstsaiadest kettad. Sulata külmutatud herned ja püreeri saumikseriga, lisa peeneks hakitud krevetid, toorjuust ja maitseained. Lõika külmsuitsulõhe väikesteks tükkideks ja sega toorjuustu, hapukoore ning pipraga. Määri tumedale saiaviilule herne-krevetitäidist, heledale lõhetäidist ja aseta need üksteise peale. Määri ümberringi toorjuustu ja majoneesi seguga ning tupsuta rulle maitserohelisega, nii et kattuksid kõik ääred. Korda seda kõikide rullidega. Lao alusele ringikujuliselt esimene kiht, siis järgmine kiht, nii et hakkaks välja kujunema püramiid. Kaunista oma maitse ja äranägemise järgi. Lase külmikus maitsestuda vähemalt 8 tundi.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa