Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

Külmsuitsulõhe-kreveti võileivapüramiid Evelin Org, Tallinn

Kasutajate retseptid

Külmsuitsulõhe-kreveti võileivapüramiid Evelin Org, Tallinn

Liisa33
PrindiSoovita sõbrale

üle 60 min

Retsept
portsjonile
1 suur pakk röstsaia, 1 suur pakk mitmeviljaröstsaia võib soovi korral asendada leivaga!
Kreveti-hernetäidis: 1 väiksem pakk külmutatud herneid, 500 gr külmutatud krevette, 0,5 pakki creme bonjour naturaalset toorjuustu või tavalist Merevaiku 1 väike pakk, noaotsaga cayenne'i pipart ja kalamaitseainet.
Lõhetäidis: 200 grammi külmsuitsulõhet, 0,5 pk murulaugu toorjuustu (creme bonjour), 2 spl 20%list hapukoort, veidike purustatud musta pipart. Kaunistuseks 1 pakk creme bonjour naturaalset toorjuustu või tavalist Merevaiku 200 gr pakk, 4 spl majoneesi, külmsuitsulõhe viile, krevette, sidrunit, tomatit, peeneks hakitud tilli ja murulauku.
Lõika ümara vormi või joogiklaasiga röstsaiadest kettad. Sulata külmutatud herned ja püreeri saumikseriga, lisa peeneks hakitud krevetid, toorjuust ja maitseained. Lõika külmsuitsulõhe väikesteks tükkideks ja sega toorjuustu, hapukoore ning pipraga. Määri tumedale saiaviilule herne-krevetitäidist, heledale lõhetäidist ja aseta need üksteise peale. Määri ümberringi toorjuustu ja majoneesi seguga ning tupsuta rulle maitserohelisega, nii et kattuksid kõik ääred. Korda seda kõikide rullidega. Lao alusele ringikujuliselt esimene kiht, siis järgmine kiht, nii et hakkaks välja kujunema püramiid. Kaunista oma maitse ja äranägemise järgi. Lase külmikus maitsestuda vähemalt 8 tundi.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes