Kasutajate retseptid

Baklažaani salat

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Jubek
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 10 portsjonit
Koori tomatid (enne 10 sekundit keevas vees) ja püreesta kombainiga. Prae viiludeks lõigatud sibul, küüslauk, tsilli ja parika pannil kuni sibul muutub klaasjaks. Aega-ajalt lisa oliiviõli juurde. Lase püreestatud tomatid tomatid keema ja lisa pannil kuumutatud segu. Lisa kohe ka tükeldatud õunad. Lase segu korralikult keema ja lase siis tasasel tulel 15 minutit podiseda. Maitsesta soola, suhkru ja basiilikuga. Siis lisa tükeldatud baklažaan ja keeda veel 5 minutit. Kõige lõpus, vahetult enne purki panemist lisa kaks kuhjaga supilusikat mädarõigast. Sega kõik korralikult läbi ja siis villi purkidesse.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa