Kasutajate retseptid

Spinati-forelli lehttaigna pirukad

Keskmine hinne: 3.5 Autor: odoot
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 2 portsjonit
Ostes poest roogitud forelli,fileerimisel alles jäänud liha keeda küüslaugu,porgandi,sidrunimahla,sibula,küüslaugu-
pipra leemes ja maitsesta soolaga kui kala pehme pane jahtuma.Rulli lehttaigna plaatid veidi pikemaks ja laiemaks.Puhasta forell tükelda muna lisa spinat maitsesta soola,parmesani juustuga, sidrunipipraga.Aseta segu llehttaignale,seejärel rulli lehttaigenLõika silma järgi parajad viilud.Asta kküpsetuspaberile ,kata riivjuustuga (mõnuga).Küpseta 200 kraadi juures 30 min võib ka rohkem,et juust oleks kollakas pruun.Head isu
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa