Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

Spinati-forelli lehttaigna pirukad

Kasutajate retseptid

Spinati-forelli lehttaigna pirukad

odoot
PrindiSoovita sõbrale

40-60 min

Retsept
portsjonile
Pärmi lehttaigen 3 lehte
2 keedetud muna
parmesanijuust riivitud v. muu kõva juust
riivitud juust
2 tk külmutatud spinatid
Ostes poest roogitud forelli,fileerimisel alles jäänud liha keeda küüslaugu,porgandi,sidrunimahla,sibula,küüslaugu-
pipra leemes ja maitsesta soolaga kui kala pehme pane jahtuma.Rulli lehttaigna plaatid veidi pikemaks ja laiemaks.Puhasta forell tükelda muna lisa spinat maitsesta soola,parmesani juustuga, sidrunipipraga.Aseta segu llehttaignale,seejärel rulli lehttaigenLõika silma järgi parajad viilud.Asta kküpsetuspaberile ,kata riivjuustuga (mõnuga).Küpseta 200 kraadi juures 30 min võib ka rohkem,et juust oleks kollakas pruun.Head isu

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool