Kasutajate retseptid

Veel üks sushi Eesti moodi

Keskmine hinne: 3.5 Autor: assentshoff
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Ükskord oli mul peale sushivalmistamist juhuslikult ka kruubipuder valmis. Nii saigi valmis kuratlikult lahe sakumm uusaasta peole. Valmista nagu tavalist sushit, kuid kasuta riisi asemel kruubiputru, lõika lõhe asenel täiteks heeringariba, lisa sibulat ja kergelt hapukoort (liialdada koorega ei saa, ei seisa koos). Keera rulli, lõika juppideks ja saad omapäraselt laheda maitseelamuse Sushi nori asemel võid kasutada ka jämedamat porrut, aga siis on valmistamine väga tülikas. Kuid porrut kasutades (saad sibula seest välja jätta) saad ehtsa Eesti sushi
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa