Kasutajate retseptid

Paprikakana

Keskmine hinne: 3.5 Autor: groits
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Kana tükeldada, sibul hakkida. Õli kuumutada potis, sibul praadida hoolikalt segades, et sibulatükid kõrbema ei läheks. Seejärel tõsta pott korraks pliidilt ära ja lisa paprikapulbrit, sega korralikult läbi. Aseta pott tagasi pliidile ja prae kanatükid mõni minut kõrgel kuumusel. Siis vähenda kuumust, maitsesta kana soolaga ja katta kaanega. Lisa põhjale vaid õige vähe vett. Eemalda paprikal seemned ja lõika rõngasteks, jätta mõned rõngad garneerimiseks. Tomat tükeldada või kirsstomatit pooleks lõigata. Lisa paprikalõigud ja tomatitükid lihale. Jätka kaane all madalal kuumusel hautamist, kuni liha on pehme. Ideaalis valmib toit omas mahlas natuke vett tuleks lisada kui hakkab põhja kõrbema. Kõrvale pakkuda näiteks riisi.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa