Kasutajate retseptid

Verikäki kreemsupp kõrvitsa ja paprikaga

Keskmine hinne: 3.5 Autor: mustikas7
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 2 portsjonit
Haki paprika, mugulsibul ja küüslauk ning viiluta tšillipipar õhukesteks ribadeks. Kuumuta oliivõli potipõhjas ja lisa õhukesteks ribadeks viilutatud tšillipipar, paprika, sibul ja küüslauk ning lase mõni minut madalal kuumusel praadida. Seejärel lisa verikäki kuubikud ja köögiviljapuljong, suurenda kuumust ja kuumuta keemiseni. Püreeri supp blenderis või saumikseriga ja kalla läbi sõela puhtasse kastrulisse. Sega omavahel vahukoor ja munakollane ning lisa segule pisut kuuma suppi. Sega pisut ja kalla segu kuuma supi hulka tugevalt segades. Jätka segamist, kuni supp on uuesti keema hakanud ja paksenenud. Maitsesta soolaga. Jaga supp portsjoniteks ja lisa igale portsjonile hakitud kõrvitsasalatit ja paprikat. Kaunista tüümianioksa ja soovi korral piimavahuga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa