Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

Verikäki kreemsupp kõrvitsa ja paprikaga

Kasutajate retseptid

Verikäki kreemsupp kõrvitsa ja paprikaga

mustikas7
PrindiSoovita sõbrale

20-40 min

Retsept
portsjonile
Oliivõli 1 spl
Tšillipipar 1 tl
Punane paprika 1 spl
Mugulsibul 1 spl
Küüslauk 1 tl
Rannarootsi verikäkk 150 g
Köögiviljapuljong 300 ml
Vahukoor 3 spl
Munakollane 1 tk
Meresool
Kaunistuseks: kõrvitsasalatit ja punast paprikat
Haki paprika, mugulsibul ja küüslauk ning viiluta tšillipipar õhukesteks ribadeks. Kuumuta oliivõli potipõhjas ja lisa õhukesteks ribadeks viilutatud tšillipipar, paprika, sibul ja küüslauk ning lase mõni minut madalal kuumusel praadida. Seejärel lisa verikäki kuubikud ja köögiviljapuljong, suurenda kuumust ja kuumuta keemiseni. Püreeri supp blenderis või saumikseriga ja kalla läbi sõela puhtasse kastrulisse. Sega omavahel vahukoor ja munakollane ning lisa segule pisut kuuma suppi. Sega pisut ja kalla segu kuuma supi hulka tugevalt segades. Jätka segamist, kuni supp on uuesti keema hakanud ja paksenenud. Maitsesta soolaga. Jaga supp portsjoniteks ja lisa igale portsjonile hakitud kõrvitsasalatit ja paprikat. Kaunista tüümianioksa ja soovi korral piimavahuga.

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga