Kasutajate retseptid

Tommy tuline ahjukana

Keskmine hinne: 3.5 Autor: tommy73
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
Maitsesta kanakoivad lihaüldmaitseaine, pipra ja soolaga ja aseta õliga määritud ahjupotti. Tükelda sibul, küüslauk, tomatid, chillipipar ja viiluta porgand ning lisa potti. Kalla peale vesi, lisa jahvatatud muskaat. Kuumuta ahi 250 kraadini ja pane kaanega pott ahju (kui kõik see kraam on keema läinud võib kaane ära võtta) aegajalt võib kanakoibasid keerata. Umbes tunni aja pärast lisa rõõsk koor ja kuumuta veel ahjus 15 minutit. Võta potist kanakoivad välja ja aseta ahjuplaadile. (Kui kasutad klaasist potti siis sobib ka potikaas) Pane ahju ülemisse ossa pruunistuma. Seni kui liha pruunistub lisa hautamisvedelikule sulatatud võiga segatud jahu ja kuumuta keemiseni. Serveerida koos keedetud riisiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa