Kasutajate retseptid

Tortilla de patatas

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Anetu
Kogus: 4 portsjonit
Kartulid ja sibulad lõika õhukesteks viiludeks ning prae rohkes oliiviõlis pehmeks. Munad klopi (kui soovid paksemat tortillat, klopi munavalge ja kollane eraldi, õhulisuse tekitamiseks lisa sorts piima või koort). Samas kausis,kus on klopitud muna, sega omavahel pehmeks praetud kartulid ja sibul. Lisa näputäis soola ning purusta kartulid kahvliga väiksemateks tükkideks. Segu vala pannile, mis on eelnevalt oliiviõliga kaetud. Prae vaiksel tulel mõlemalt poolt. Pärit Hispaania kodusõja aegadest, kui tuhandetel sõduritel oli vaja odavalt, aga toitvalt keha kinnitada.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa