Kasutajate retseptid

Kodune lasanje

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Jörgen
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 6 portsjonit
I Kaste : Pruunista pannil hakkliha ja lisa letšo, hauta 15 min. Maitsesta soola, pipra ja basiilikuga. Lisada võid seda mis meelejärgi ja käepärast...porgandeid, seeni , sukiinit jne II Kaste : Kastme valmistamiseks sulata pannil või, lisa jahu ja pruunista veidi. Lisa vähehaaval ning pidevalt segades piim , et see ei tõmbuks tükki (vispel on hea abimees) . Kuumuta aeg-ajalt segades, kuni kaste pakseneb. Maitsesta soola, valge pipra ja muskaadiga. Kuumuta ahi 175°C-ni. Lao vormi põhja üks kiht lasanjeplaate.Kata plaadid lihakastme, seejärel valge kastmega.Tee nii mitu kihti. Jäta kõige pealmiseks kihiks valge kaste ja kata pealmised plaadid korralikult, et need ära ei kuivaks. 15 minutit enne valmimist raputa kõige peale riivjuustu . Küpseta ahjus 40 minutit. Retsept on mõeldud kuuele. Juustu sõbrad võivad kihtide vahele ka juustu raputada :) Arvatavasti jääb sul lasanjepaate üle need on järgmiseks korraks :) Head isu!
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa