Kasutajate retseptid

Jõuluvürtside ja porteriga hautatud küülikupraad

Keskmine hinne: 4.11 Autor: laanekotkas
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 6 portsjonit
Tükelda küülik. Eemalda nähtavad rasvaklombid, pane need kõrvale. Puista lihatükid üle soola ja pipraga ning patsuta jahus. Kuumuta haudepoti põhjas veidi õli, lisa küülikurasv. Hauta madalal kuumusel, kuni rasv välja sulama hakkab, siis lisa jahused küülikutükid ja pruunista kiirelt mõlemalt poolt. Lisa vürtsid ja tükeldatud köögiviljad, kuumuta. Kalla peale pudel porterit, lisa kuusevõrsesiirup ja fond ning lase vedelik keema. Aseta kuuma ahju ning hauta 170 kraadi juures u. poolteist tundi. Seejärel võta potilt kaas, tõsta kuumus 220 kraadile ning lase pajal keeda u. 15 minutit. Tõsta küülik vaagnale, kurna kaste ja kalla kastmekannu. Serveeri ahjuköögiviljadega (kaalikas, pastinaak, porgand) ning hautatud hapukapsaga. RETSEPTI AUTOR: LIINA KARRON
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa