Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

Toorjuustu-õunakook martsipaniga

Kasutajate retseptid

Toorjuustu-õunakook martsipaniga

veinivaht
PrindiSoovita sõbrale
Retsept
portsjonile
Vaja läheb:
Kate:
600 g toasooja toorjuustu
500 g ricotta kohupiima
3 muna
2 sl jahu
4 sl suhkrut
1 sl vaniljesuhkrut
100 g martsipanibatooni šokolaadiga (Vana Tallinna batoonike on parim!)
Täidis:
4 kõvemat hapukamat õuna. Näiteks antoonovkat
2 sl suhkrut
vett
Põhi:
300 g liivataignat
Valmistamine: Suru taigen küpsetuspaberiga kaetud lahtikäivasse koogivormi, ka servadele. Puhasta ja koori õunad. Lõika sektoriteks ja keeda siirupivees poolkrõmpsuks. Nõruta. Sega kokku kõik koogi komponendid.Viimasena lisa viilutatud martsipan. Aseta õunad koogivormi põhjale ja kalla üle toorjuustuseguga. Küpseta 175 C juures umbes 1 tund või isegi veidi kauem. Kook on valmis, kui selle pind on pealt pruun ja vormi loksutades ei võdise enam vedelalt, vaid kindlalt.

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool