Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

Surma šokolaad

40-60 min

Retsept
portsjonile
Koostisained
225 g tumedat semisweet šokolaad (40-50% kakao)
140 g võid
210 g suhkrut
4 muna
4 kuhjaga supilusikatäit jahu
4 spl magustamata kakaopulbrit
1 ½ tl küpsetuspulbrit
1 tl söögisoodat
1 tl vanilje ekstrakti
4 supilusikatäit hapukoort (mina kasutasin rõõskakoort)
Kreem:
1,6 dl vahukoort
260 g poolmagusat šokolaadi (40-50% kakao)
Põhi 1. Eelsoojenda ahi 180 ° C-ni 2. Vooderda lahtine tordivotm küpsetuspaberiga 3. Murda šokolaad väikesteks tükkideks ja sulatada. 4. Vahusta munad suhkruga ühes kausis, segada jahu, kakaopulber, küpsetuspulber ja vanilje ekstrakt eraldi kausis. 5. Aeglaselt sega sulatatud või, šokolaadi ja hapukoorega. Lisa juurde kuivained. 6. Küpseta temperatuuril 180 ° C, umbes 40-50 minutit 7. Jahutada kook täielikult. Soojalt on raske lõigata. Kreem: 1. Soojenda koor ja lisa šokolaaditükid. 2. Sega kuni šokolaad on sulanud. 3. Võta kreem pliidilt ja lase sel jahtuda. 4. Jahtunud kreem määri koogi põhjadele %. Kaunista oma soovi järgi ja fantaasiale

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Metsaste maitsetega lambakarree

Jõulud ja uusaasta
Metsaste maitsetega lambakarree