Kasutajate retseptid

Surma šokolaad

Keskmine hinne: 4.11 Autor: tiigrimiisu
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 8 portsjonit
Põhi 1. Eelsoojenda ahi 180 ° C-ni 2. Vooderda lahtine tordivotm küpsetuspaberiga 3. Murda šokolaad väikesteks tükkideks ja sulatada. 4. Vahusta munad suhkruga ühes kausis, segada jahu, kakaopulber, küpsetuspulber ja vanilje ekstrakt eraldi kausis. 5. Aeglaselt sega sulatatud või, šokolaadi ja hapukoorega. Lisa juurde kuivained. 6. Küpseta temperatuuril 180 ° C, umbes 40-50 minutit 7. Jahutada kook täielikult. Soojalt on raske lõigata. Kreem: 1. Soojenda koor ja lisa šokolaaditükid. 2. Sega kuni šokolaad on sulanud. 3. Võta kreem pliidilt ja lase sel jahtuda. 4. Jahtunud kreem määri koogi põhjadele %. Kaunista oma soovi järgi ja fantaasiale
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa