Kasutajate retseptid

Veiselihakuubikud mahlases kastmes

Keskmine hinne: 3.5 Autor: tikster
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 3 portsjonit
Aseta veiselihakuubikud taldrikule ja lisa sool ja pipar ning aseta kastme valmimiseni külma seisma. Kastme valmistamiseks purusta kausis maasikad ning lisa kõik ülejäänud komponendid, sega hoolikalt ühtlaseks massiks. Laota külmast võetud lihakuubikud küpsetusvormi ning pintselda kastmega üle, kui kastet jääb järele, võib ka selle lihale valada. Küpsetusvorm panna eelnevalt kuumutatud ahju ning küpsetada u. 200 kraadi juures kuni liha on meeldivalt pehme. Sobib ideaalselt keedu- või ahjukartulite ning juurviljadega serveerimiseks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa