Kasutajate retseptid

Forellifilee suitsujuustukastmes

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Andupoiss
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
Puhasta forellifilee küljeluudest, lõika umbes 4-5 cm suurusega tükkideks ning paiguta ahjuvormi. Maitsesta soola-pipraga, pane peale paar võitükikest ning piserda üle valge veini või sidrunimahlaga. Pruunista ahjus kuldse värvi tekkimiseni. Puhasta vajadusel seened ning tükelda väiksemaks. Prae kuumal pannil vähese õliga ja lisa koor. Kuumuta keemiseni ning sega hulka riivitud suitsujuust. Maitsesta segu soola ja pipraga ning vala poolvalmis kalale. Küpseta kala ahjus edasi kuni lõpliku valmimiseni. Serveeri keedetud kartulitega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa