Kasutajate retseptid

Metssealihast pikkpoiss.

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Evea87
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 7 portsjonit
Pane hakkliha kaussi, lisa munad, maitseained, manna ja saiaviilud. Sega kõik ühtlaseks massiks (kui tainas tuleb vedel, võib lisada juude mannat). Paned hakklihamassi pannile ja küpsetad u 250. kraadises kuumuses u30-45 minutit. (seda täpset küpsetusaega ei tea, peab ise vaatama millal valmis on ja liha keskelt roosa pole) Veini lahjendad veega ja valad lihamassi sellega üle. Vahepeal kui liha küpseb, siis kasta lahjendamata veiniga liha, et mahkalam tuleb. Minu perele ja külalistele meeldis see väga. Kui on midagi kritiseerida või juurde lisada/täiendada retsepti, võib julgelt kirjutada kommentaari.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa