Kasutajate retseptid

ROOTSI KRINGEL

Keskmine hinne: 3.5 Autor: tikafi
Kogus: 1 portsjon
margariin ja jahu segada käega ühtlaseks massiks.Lisada suhkur,sool,pärm,piim,lõpuks munad. Täidiseks vahusta või tuhksuhkruga. taigen jaotada kolme ossa ja rullige lahti,määrida täidisega,lisada rosinad ja rullida pikuti kokku ja palmida. Lasta plaadil kerkida pool tundi,määrida munaga ja küpsetada 20 min.200kraadi juures. Pealt katta shokoladivaabaga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
kypsetaja 25.juuli 2013 12:45
See on kõige parem kringel , mõnus mure ja krõbe. Ei ole selline nätske sai nagu tavalised kringlid. Tuhksuhkru kreemi asemel võib vahele panna ka soolase täidise. Seda taigent ei või palju sõtkuda, kui ained on omavahel segunenud, siis kerkima panna.
1