Kasutajate retseptid

Lillkapsa-juustu supp

Keskmine hinne: 3.5 Autor: siim_k
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 6 portsjonit
Viiluta kooritud porgandid ja seller, haki sibulad ja küüslauk. Lõika lillkapsas u 1,5 cm suurusteks kuubikuteks. Aja suur pott keskmiselt kuumaks ja lisa 2 sl oliiviõli. Lisa kõik hakitud ja viilutatud ained ja sega hästi läbi. Prae umbes 10 minutit paokil kaane all, kuni porgandid on pehmenenud, kuid ei ole oma kuju kaotanud, ja sibul on kergelt kuldne. Riivi Cheddari juust kaussi ja pane kõrvale. Pane puljongikuubikud suurde kannu või potti ja kalla peale 1,8 l keevat vett. Sega, kuni kuubikud on lahustunud, seejärel lisa puljong köögiviljadele. Sega supp hästi läbi ja aja keema. Vähenda kuumust ja lase 10 minutit kaane all haududa. Enne serveerimist lisa veel juust ja sinep ning püreesta supp ühtlaseks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa