Kasutajate retseptid

PELMEENID

Keskmine hinne: 3.5 Autor: tikafi
Kogus: 1 portsjon
jahusõelutakse,vesi segatakse poole muna ja soolaga,sõtkutakse kiiresti sitkeks taignaks ja lastakse jahu paisumiseks 20-30 minutit seista.Taigen vaalitakse õhukeseks,1-1 1/2 mm paksuseks leheks ja pintseldatakse munaga.Taigna servast paar sentimeetrit kaugemale,vahedega 2-3 cm,tõstetakse teelusikaga väikesed täidisekuhjakesed.Taigna serv tõstetakse üle täidise,surutakse esmalt käeservaga kinni ja võetakse siis vormiga poolümmargused pirukad.keedetakse kohe või hoitakse külmas. Täidise jaoks läbistatakse toiduained hakkmasinast,klopitakse veega ja maitsestatakse. Pelmeenid antakse lauale keedetult või praetult.Lisandiks sulavõi,hapukoor,juust,tomatikaste,koorekaste vm.Pelmeenid võib kastmes ka üle küpsetada.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa