Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

SÕBRAPÄEVA SOKOLAADIKOOK

Kasutajate retseptid

SÕBRAPÄEVA SOKOLAADIKOOK

tikafi
PrindiSoovita sõbrale

40-60 min

Retsept
portsjonile
40 min ahjus
PÕHJAKS:
200 g tumedat sokolaadi
200 g võid
200 g suhkrut
4 muna
näpuotsatäis soola
4 sl nisujahu
1 sl vanillisuhkrut
100 g kuivatatud kirsse
VAHELE:
300 g maasikamoosi
2 dl 35% rõõska koort
200 g maitsestamata toorjuustu
2 tl vanillisuhkrut
0,5 dl suhkrut
Kaunistuseks:
roosasid või punaseid nonparelle
Eralda munakollased valgetest.Sulata või ja tükeldatud sokolaad väikeses kastrulis.Vahusta munakollased suhkruga.Lisa vahustamist jätkates sulasokolaad.Sega kirsid jahuga ja lisa taina hulka.Lõpuks vahusta munavalged soolaga ja sega taina hulka.Vala 24 cm läbimõõduga võiga määritud lahtikäivasse vormi.Küpseta 200 kraadises ahjus 40 minutit. Lase jahtuda.Lõika kaheks kettaks ja tõsta alumine serveerimisalusele.Määri peale pool maasikamoosikogusest.Vahusta koor suhkru ja vanillisuhkuruga,sega toasooja toorjuustuga.Tõsta pool vahukogusest moosile.Kata teise koogikettaga ning määri samuti peale moosi ja vahukoort.Vahetult enne serveerimist puista tordile nanparellidest süda.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Metsaste maitsetega lambakarree

Jõulud ja uusaasta
Metsaste maitsetega lambakarree