Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

Tarte au Chocolat e. prantsuse šokolaadikook

Kasutajate retseptid

Tarte au Chocolat e. prantsuse šokolaadikook

Tibatillluke
PrindiSoovita sõbrale

40-60 min

Retsept
portsjonile
200 g tumedat šokolaadi
200 g võid
250 g suhkrut (3 dl)
4 muna
1 sl nisujahu
Sega kausis tükkideks murtud šokolaad ja või ning sulata mikroahjus või vesivannis aeg-ajalt segades. Sega juurde suhkur ning lase veidi jahtuda. Lisa ükshaaval segades juurde munad*. Viimasena sõelu juurde nisujahu. Sega ühtlaseks. Kalla tainas võitatud 24 cm lahtikäivasse koogivormi ning küpseta 25 minutit 200-kraadises ahjus. Valmis kook on pealt just küpsenud, aga seest veel pehme. Lase koogil enne serveerimist vormis jahtuda - kasvõi järgmise päevani. Serveeri nt vahukoore ja värskete marjadega. * Justnimelt hoolikalt segades, ei pea mikseriga vahustama. Kui soovid, võid munad siiski esmalt kahvliga kergelt katki segada.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Tuline pähkli-šokolaadijook

Argitoidud
Tuline pähkli-šokolaadijook