Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

Tarte au Chocolat e. prantsuse šokolaadikook

Kasutajate retseptid

Tarte au Chocolat e. prantsuse šokolaadikook

Tibatillluke
PrindiSoovita sõbrale

40-60 min

Retsept
portsjonile
200 g tumedat šokolaadi
200 g võid
250 g suhkrut (3 dl)
4 muna
1 sl nisujahu
Sega kausis tükkideks murtud šokolaad ja või ning sulata mikroahjus või vesivannis aeg-ajalt segades. Sega juurde suhkur ning lase veidi jahtuda. Lisa ükshaaval segades juurde munad*. Viimasena sõelu juurde nisujahu. Sega ühtlaseks. Kalla tainas võitatud 24 cm lahtikäivasse koogivormi ning küpseta 25 minutit 200-kraadises ahjus. Valmis kook on pealt just küpsenud, aga seest veel pehme. Lase koogil enne serveerimist vormis jahtuda - kasvõi järgmise päevani. Serveeri nt vahukoore ja värskete marjadega. * Justnimelt hoolikalt segades, ei pea mikseriga vahustama. Kui soovid, võid munad siiski esmalt kahvliga kergelt katki segada.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Metsaste maitsetega lambakarree

Jõulud ja uusaasta
Metsaste maitsetega lambakarree