Uudiskiri Instagram Facebook
 
Retsept
portsjonile
Põhi:
100 g Digestive küpsiseid
100 g sulatatud võid
1 sl suhkrut
0,5 tl kaneeli
Kate:
6 želatiinilehte
4 munakollast
2 dl suhkrut
0,5 dl tumedat rummi või rummiessentsi
3 dl vahukoort
Purusta küpsised, sega suhkur, kaneel ja sulatatud või. Pane lahtikäiva koogivormi põhja küpsetuspaber ja suru saadud mass tugevasti vormi. Leota želatiinilehti mõned minutid külmas vees, pigista lehtedest vesi välja. Kuumuta 2 sl vett ja lisa lehed vee hulka. Vahusta munakollased suhkruga tugevaks vahuks ning sega juurde ühtlase peenikese joana želatiin ja rumm. Vahusta vahukoor ja sega eelneva massiga. Vala segu küpsistele. Aseta kook külmikusse 24 tunniks ja kaunista soovi korral puuviljadega.

Märksõnad

rummikook

Uued retseptid

Lavaššis küpsetatud kana

Kanaliha
Lavaššis küpsetatud kana