Kasutajate retseptid

Hapukoorekook mustikatega

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Kad01ri
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 10 portsjonit
Soojenda ahi 180 kraadini. Põhja valmistamiseks ega omavahel jahu, suhkur, kakaopulber ja vanillisuhkur. Lisa tükeldatud või. Näpi kätega purutaoliseks massiks. (Võid seda teha ka köögikombainiga). Aseta pool purust 26 cm läbimõõduga lahtikäivasse vormi. Suru käte või lusikaga ühtlasemaks. Vala põhjale tärklisega segatud mustikad. Täidise valmistamiseks sega lahtiklopitud munad hapukoore ja suhkruga. Kalla segu mustikate peale. Raputa peale ka ülejäänud puru. Aseta vorm ahju ja küpseta 45 minutit. Lase jahtuda ja lõika tükkideks. * Kui kasutad väiksemat vormi siis peab natukene kauem küpsetama. Oleneb ka milline ahi sul on. Kook on valmis, kui puutikuga katsudes midagi väga külge ei jäe ja hapukooresegu on hüübinud. *Soovitan põhja asemel proovida ka näiteks juubeli tordipulbrist ja võist moodustatud purutaolist massi. Selle jaoks sega 1pk juubeli tordipulbrit 150g võiga. Tegutse sama moodi nagu algse põhja puhul. Pool purusegust põhja ja pool peale.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa