Kasutajate retseptid

Ema lihapirukad

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Meelis
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 6 portsjonit
Pärmi-muretaigen Salme Masso järgi: Jahu, rasvaine, peenendatud pärm,sool hakkida segamini, lisada piim ja segada taignaks. Mina teen seda teisiti: Hõõrun pärmi vähese vee ja suhkruga vedelaks, klopin sisse 1-2 muna, lisan 1/2 klaasi külma vett, 0,5 tl. soola, segan käega ja siis sulatatud margariin(ei tohi olla nii tuline ,et pärmirakud tapab, alla 35 kraadi) otsa ja segi sõtkuda. Tainas peab olema parajalt pehme, aga rullitav. Täidis: Parem oleks see täidis siiski pasteedilaadseks blenderdada või hakklihamasinast läbi lasta, alustades sibilast, siis liha ja lõpuks munad. Muskaat on oluline .Suhtu ainete kogustesse loominguliselt
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa