Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

Canard a l'orange - part aplesinikastmes

Kasutajate retseptid

Canard a l'orange - part aplesinikastmes

Tarvet
PrindiSoovita sõbrale
Retsept
portsjonile
2 pardi fileed
4 aplesini
1tl kaneeli
1sl mett
200ml soojakastet
50g võid
Marinaadiks võtta kahe apelsini koor (tsitruse koorijaga või jämeda riviga tehtud peened ribad), 3 apelsini mahl, kaneel, mesi ja soojakaste. Fileel teha ristilõiked nahapoolsel küljel kuni lihani ning asetada marinaadi vähemalt tunniks seisma (kuni 24h). Prae kergel kuumisel u 10min nahapoolselt küljelt, seejärel kalla rasv marinaadi hulka ja prae teiselt poolt u 5min. Lisa marinaadile neljanda aplesini puhastatud viljaliha sektorid ja või ning keeda seda u 5min, kuni kaste muutub paksemaks. Liha jakastme kõrvale sobib väga hästi kartuli-pastinaagi puder ja ahjus küpsetatud pirnid

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes