Kasutajate retseptid

Šokolaadi-vaarika pavlova

Keskmine hinne: 3.5 Autor: liilia21
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
Põhja tegemine:Soojenda ahi 180 kraadini, kata plaat küpsetuspaberiga. Vahusta munad, kuni pinnale moodustuvad vahused tipud. Seejärel lisa lusikahaaval munadele suhkrut ja klopi edasi, kuni besee on kõva ja läikiv. Lisa kakaopulber, äädikas ja šokolaaditükid, sega vaikselt läbi, kuni tainas on ühtlaselt tume. Tõsta mass küpsetuspaberile, silu küljed ja pealispind. Pane ahju ja vähenda kohe kuumust 150 kraadini. Küpseta tund kuni tund poolteist. Kui põhi valmis on, on küljed murenenud ja kuivad, aga keskele vajutades peab kook natuke vetruma. Keera ahi kinni, ava uks ja lase tal ahjus täielikult jahtuda. Minul järgnes sellele kohe õrn pauk ja kook kukkus keskelt sisse, see on täiesti loomulik ja ei riku kooki ära. Vahetult enne serveerimist keera kook taldrikule. Vahusta vahukoor ja määri koogile. Pane peale vaarikad ja riivi šokolaadi.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa