Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

Kirsi Parfee

Retsept
portsjonile
3 Munakollast
75g Suhkrut
75g Kirsikompoti mahla
300b Vahukoort
100g Kirsikompotist kirsse
1 Vaniljekaun
u. 4spl Kirsi likööri( soovi korral)
soovil vanillisuhkrut(2tl)
Kaunistuseks sügavkülmutatud kirsid
1.Sega potis munakollased ,suhkur ja mahl. 2. Lisa pooleks lõigatud vaniljekaun. 3. Kuumuta segu vispliga tugevalt kloppides vesivannil ,kuni segu pakseneb. Seejärel lase segul aeglaselt jahtudaning eemalda vaniljkauna osad.(Lisa vanillisuhkur) 4. Vahusta koor ,maitsesta tuhksuhkruga ning lisa see jahtunud segule. 5. Lõigu juurde kirsid kompotist ning parema maitse andmiseks lisa veel kirsi likööri ja sega kõik segamini. 6. Vala segu : *külma taluvasse vormi ning aseta vähemalt 4-ks tunniks sügavkülma.(tuleb äätise moodi külmunud parfee) Või, *Klaas pokaalidesse ja sügavkülma u. 2-ks tunniks( tuleb vedelama konsistensiga parfee, saab peale külmast võtmist koheselt serveerida) 15 minutit enne serveerimist võta vorm külmast välja ning kasta hetkeks kuuma vette ja löö parfee vormist välja.Kaunista sügavkülmutatud ja mikrolaineahjus nõrgal kuumusel sulatatud kirssidega.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke