Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

tarretetud rukkileivakreem

Kasutajate retseptid

tarretetud rukkileivakreem

evelin27
PrindiSoovita sõbrale

20-40 min

Retsept
portsjonile
Koostis:
100 g tahket rukkijahust leiba või
riivleiba
1 dl suhkrut
2 sl võid
2.5 tl pulbrilist želatiini
0.5 dl piima
3 dl 35% rõõska koort
Valmistamine: Vajadusel purusta rukkileib köögikombainis. Prae või ja suhkruga läbi, lase jahtuda. Paisuta želatiin külmas piimas, sulata seejärel kuumas veevannis ja lase leigeks jahtuda. Vahusta rõõsk koor pehmeks vahuks, lisa vahustamist jätkates peene nirena želatiinisegu. Sega seejärel kohe juurde ka jahutatud riivleivasegu, tehes seda suure lusikaga alt ülespoole tõstes. Jaota magustoit kausikestesse ja lase tarretuda.

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool