Kasutajate retseptid

pelmeenid venepäraselt

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Hades
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 10 portsjonit
Sega taigen kokku ja sõtku hästi ühtlaseks massiks ning jäta 30-45min seisma. Sega ka täidis kokku ja jäta sama kauaks maitsestuma. rulli vähese jahuga taigen õhukeseks - üris pikalt peab rullima, ning perforeeri klaasiga taignast kettad (paaris arv tk). Pooltele ketastele pane 1 tl täidisemassi, niisuta taignaketta äärt veega (sama tee teise kettaga) ja suru kaks ketast ilusti ja tugevalt kokku. Kata või jäta pelmeen jahuga ning aseta õhukätte tahenema. Edasi saad valida kas jagad pelmeenid portsjoniteks ja säilitad sügavkülmas või alustad keetmist. Keet on sobilik kas puljongis või soolases vees, millele on lisatud 4-5 loorberilehte (maitse järgi ka rohkem). Head Isu!
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa