Kasutajate retseptid

VALGE ŠOKOLAADI-TOORJUUSTUTORT

Keskmine hinne: 4.19 Autor: Maria003
Kogus: 1 portsjon
500g toorjuustu(mascarponet) 1 1/4 dl suhkrut 1/2 sidruni mahl 200g valget šokolaadi 2 dl hapukoort 2 muna 1 tl vaniljesuhkrut KATE: 2 1/2 dl hapukoort 2 spl suhkrut Vahusta toorjuust, suhkur ja sidrunumahl. Lisa sulatatud šokolaad, hapukoor, munad ja vaniljesuhkur. Sega hästi läbi . Määri ümmargune lahtikäiv küpsetusvorm võiga ning kalla taigen sinna sisse. Silu pealt ühtlaseks. Küpseta 230C juures 10 min, seejärel pane ahi 120C peale ja küpseta veel 30-35 min. Katte saad, kui segad hapukoore ja suhkru. Määri kate tordile ja küpseta veel 5 min. Enne küpsetusvormi äärte eemaldamist lase tordil täielikult jahtuda, seejärel pane tort vähemalt 5 tunniks külmakappi. Tort võib seista külmas mitu päeva, seistes muutub aina paremaks. Enne serveerimist kaunista riivitud šokolaadi või puuviljadega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa