Kasutajate retseptid

Sushi - tuunikala, lõhe ja kurgi uramaki

Keskmine hinne: 3.5 Autor: päike7
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Loputa kalad ja patsuta köögirätikuga kuivaks, lõika 6 mm ribadeks. Rulli valmistamiseks kata kumbki nori leht 1 tassi maitsestatud sushi riisiga ja aseta tagurpidi toidukilega kaetud bambusmatile. Määri nori lehele wasabit ja jaga 3-e lehe vahel tuunikala, lõhe, kurk ja krabiliha. Rulli korralikult kokku. Kui kasutad lendkalamarja, kaunista sellega rulli välisküljed. Kokku saab 24 tükki. See retsept on üks minu lemmikuid raamatust Stiilne Sushi, suurepärane abimees kõigile, kes armastavad sushit!
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa