Jälgi meid
Rakendused
Retseptid
Kõik retseptid
Nädala kook
Päevaretseptid
Kasutajate retseptid
Toidu valmistamine
Hooaeg
Kokakool
Toit ja tervis
Nädalamenüüd
Uudised ja sündmused
Joogist
Toidutare mängud
Kasulikud tabelid
Kalkulaatorid ja targad tabelid
Sõnastik
Oma Maitse
Ajakiri Oma Maitse
Uus number
Persoon
Maitsetark
Retseptid
Retseptiregister
Tellimine ja toimetus
Digiajakiri
Minu toidutare
Minu retseptid
Minu nädalamenüü
Minu kaloriarvuti
Minu andmed
Minu ostukorv
Minu teavitaja
Minu KKK
logi sisse
Uudiskiri
Retseptid
Kõik retseptid
Nädala kook
Päevaretseptid
Kasutajate retseptid
Toidu valmistamine
Hooaeg
Kokakool
Toit ja tervis
Nädalamenüüd
Uudised ja sündmused
Joogist
Toidutare mängud
Kasulikud tabelid
Kalkulaatorid ja targad tabelid
Sõnastik
Oma Maitse
Ajakiri Oma Maitse
Uus number
Persoon
Maitsetark
Retseptid
Retseptiregister
Tellimine ja toimetus
Digiajakiri
Minu toidutare
Minu retseptid
Minu nädalamenüü
Minu kaloriarvuti
Minu andmed
Minu ostukorv
Minu teavitaja
Minu KKK
logi sisse
Detailne otsing
Kasutajate retseptid
Lehterkukkeseene pirukas
Kasutajate retseptid
Lehterkukkeseene pirukas
eelike
0
Retsept
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
portsjonile
Lehterkukeseened(suppilovahvero) on soomlaste lemmikseened - neid kuivatatakse, külmutatakse ja kasutatakse mitmetes eri toitudes. Ise olen kasutanud pirukates ja suppides ja ka kastmetes.
Taigen
100g vöid
1dl riivitud juustu
1,5 dl nisujahu
0,5 dl vett
umbes 4 dl lehterkukkeseeni
Täidis
0,5 pakki peekonit
10 cm porrut
2 dl kohvikoort
2 dl riivjuustu (emmental)
4 viilu sinki
1 muna
maitsestamiseks valge pipar ja haraputk
Taigen
1. Näpi vöi ja jahu segamini
2. Lisa vesi ja riivjuust ja sega ruttu taigen
3. Laota taigen vormi pöhja ja seintele.
4. Tee kahvliga augud ja küpseta 200 kraadi juures umbes 10 min.
Täidis
1. Tükelda sink ja peekon ning porru
2. Sega koor, muna ja maitseained
3. Kuumuta seened üleliigse vedeliku aurustamiseks
4. Prae seejärel seeni koos peekoniha pannil
5. Kalla segu küpsetatud taignale
6. Lisa porru ja sink
7. Riputa peale juust ja kalla peale koore-muna segu
8. Küpseta 15-20 min 200 kraadi juures seni kuni pirukas on kuldpruun.
Kommentaare
0
Märksõnad
lehterkukkeseene
pirukas
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Veel sarnast
Pannkoogid ilma jahuta (keefiriga)
Jõulu-spice
Täistera pasta vormiroog suitsukana ja kodujuustuga
Uued retseptid
Argitoidud
Kauboikartulid rosmariiniga
Argitoidud
Hommikusmuuti
Kalaroad
Tsitrusekalake
Argitoidud
Kõrvitsasupp
Uudised
Rahustav rosmariin
Teeme Ära talgupäevadel pakutakse piirkondlikke maitseid
Paljureisinud Austraalia pere lemmikroad
Homsel Pudrumaanial saab teha pudrugräfitit!
KOMMENTAARID