Kasutajate retseptid

Parmesanirisotto küpsetatud suvikõrvitsa ja fetajuustuga

Keskmine hinne: 3.5 Autor: vaarmann
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 6 portsjonit
1. Viiluta suvikõrvitsad u. centimeetri paksusteks viiludeks. Lisa purustatud chilli, meresool ja oliiviõli ja sega läbi. Pane suvikõrvitsa viilud ahjuplaadile, nii et nende vahele jääksid vahed. Küpseta ahjus 225 kraadi juures umbes 30 minutit. 2. Valmista aedvilja puljong. Koori ja tülkelda sibul ja küüslaugu küüned. Kuumuta kastrulis õli ja või ning prae selles sibulat ja küüslauku paar minutit. Lisa riis ja kuumuta veel paar minutit. 3. Lisa kastrulisse vein ja lase sel imenduda riisi täielikult. See järel lisa puljongit nii palju, et riis oleks kaetud. Kui puljong on riisi imendunud, lisa taas veidi puljongit ja nii kuni riisi valmimiseni (võtab aega umbes 25-30 minutit). Sega hulka parmesani juust. Keera kastruli alt tuli ära ja sega risotto hulka suvikõrvitsad ja fetajuustu kuubikud. Serveeri kohe!
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa