Uudiskiri Instagram Facebook
 

20-40 min

Retsept
portsjonile
2 muna
1 kl suhkrut
1 prk(u.200g) hapukoort
4 spl jahu
0,5 tl soodat
1 spl võid
2 tl kakaod
Glasuur: 1spl võid, 2 spl suhkrut, 3 spl hapukoort
Munad ja suhkur vahustada, lisada hapukoor, jahu koos soodaga ja lõpuks vahustada (sulatatud) või. Taigen jagada kaheks. Ühele osale segada juurde kakao. Võitatud vormi keskele tõsta supilusikatäite kaupa üksteise peale kordamööda heledat ja tumedat tainast, lastes tainal servade suunas laiali vajuda.
Soe kook katta glasuuriga, mille valmistamiseks hõõruda või suhkruga vahule, segada juurde hapukoor. Koogiglasuuri võib toonida mahla või värvidega, kaunistada marjadega. Kooki lahti lõigates on näha, et see on kirju kui sebra:)

Märksõnad

sebrakook

KOMMENTAARID

Made Kalev 04.veeb 2018 16:08
Kui suure vprmi sisse tegite selle koogi? Minul pealt tuli ilus triibuline, aga lahti lõigates oli pruun. Ei kerkinud väga, ehk sellep., et panin sooda asemel küpsetuspulbrit? Kuid maitse oli hea.
raili 22.jaan 2018 15:54
kook hea,aga kahjuks ei jäänud ilus triibuline,mis valesti läks ei tea
Kait Veskimäe 26.nov 2017 14:56
väga hea kook ma olen teinud ja ka väga ilus
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool