Kasutajate retseptid

Rabarberipirukas

Keskmine hinne: 3.5 Autor: krys
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 1 portsjon
Või ja suhkur hõõrutakse vahule, lisatakse sõtkudes munad. Küpsetuspulber segatakse jahuga. Jahu lisatakse vähehaaval taignale (2/3 jahu kogusest võib asendada peene herkulaga või 1/3 osas nisukliidega). Viimasena segatakse ettevaatlikult piim ja taigen valatakse ahjuplaadile. Tükeldatud rabarber pannakse taignale. Hilissuvel võib lisada mustikaid ja sügisel õunaviile. Peale raputatakse vanillisuhkrut, soovi korral kaneeli ja suhkrut. Juhul kui on rabarber väga mahlane, võiks peale raputada ka veidi jahu. Süüa võiks pirukat soojana vanillikastmega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa