Kasutajate retseptid

Kõrvitsa tarretis

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Desree
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 6 portsjonit
Puhasta kõrvits. Keedavähese soolaga maitsestatud vees pehmeks - umbes 15-20 minutit. Kurna vesi, nõruta kõrvits kergelt. Püreesta kõrvits täiesti ühtlaseks, siis lase toatemperatuurini jahtuda. Leota želatiinilehti 5 minutit külmas vees. Vahusta rõõsk koor koos tuhk- ja vanillsuhkru ning riivitud apelsinikoorega pehmeks vahuks. Kuumuta veidi kõrvitsapüreed (mikroahjus), sulata selles kuivaks surutud leotatud želatiinilehed. Sega želatiinisegu ülejäänud kõrvitsaga, seejärel sega õrnalt vahukoore hulka. Jaota vahusegu kuue veega loputatud portsjonvormi peale ning pane 3-4 tunniks külmkappi tarretuma. Enne serveerimist kummuta kõrvitsavormid taldrikutele. Igale portsjonile aseta suur suhkrukristallitükk. Soovi korral nirista peale vahtrasiirupit või vedelat mett.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa