Kasutajate retseptid

Seene-veinikaste

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Kaja Haldjas
Kogus: 4 portsjonit
eemalda seenelt jalad ja haki peeneks, viiluta seenekübarad ja pane kõrvale ootama. Sulata pool võist paksupõhjalises kastrulis ja prae peekonit 2-3 min., lisa hakitud seenejalad koos porgandiga ja selleriga, seejärel sega juurde 2/3 hakitud sibulat, prae 5 min, kuni köögiviljad on kergelt pruunistatud. Sega juurde jahu ja keeda 5-10 min, kuni kaste saab ilusa PRUUNI VÄRVI, LISA VÄHEHAAVAL PULJONG, SEGA PIDEVALT, LISA MAITSETAIMED ja tomatipüree, hauta tunnike. Kuumuta ülejäänud või väikses kastrulis ja prae ülejäänud sibul pehmeks, lisa alles hoitud seeneviilud ja kuumuta, kuni kaste hakkab pruunistuma, vala juurde vein ja brändi,hauta koos kuni vedelik on poole võrra vähenenud, lisa petersell ja maitsesta soola-pipraga,vala kastmed kokku ja kuumuta segades, võta maitsetaimed välja ja serveeri koos grillitud või küpsetatud sea-kanalihaga
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa