Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

Kakaokissell

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
1 l piima
5 tl kakaopulbrit
2 sl kartulitärklist
4 sl suhkrut
2 tl vanillisuhkrut
Serveerimiseks:
hapukat punast moosi
Sega kakao, kartulitärklis ja suhkrud 1 dl piimaga. Kuumuta ülejäänud piim keemiseni. Lisa tulisele piimale vispeldades kakaosegu ning kuumuta tasasel tulel keema laskmata, kuni kissell pakseneb. Puista kissellile peale suhkurt, et ei tekiks nahka. Lasta jahtuda ja serveerida hapuka moosiga. Võib ka kohe serveerida, maitseasi :)

Märksõnad

kakaokissell

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Tuline pähkli-šokolaadijook

Argitoidud
Tuline pähkli-šokolaadijook