Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

Rabarber Vana Tallinna ja laimi-basiilikujäätisega

Kasutajate retseptid

Rabarber Vana Tallinna ja laimi-basiilikujäätisega

Sicret
PrindiSoovita sõbrale
Retsept
portsjonile
ndrek Kivisalu
Foodstudio peakokk
• 300 g puhastatud rabarberit
• 50 g fariinsuhkrut
• 2 cl Vana Tallinna likööri
• 300 g vanillijäätist
• pool potti värsket basiilikut
• pool laimi
• 30 g heledat suhkrusiirupit (valmiskujul poes)
Puhasta rabarber ja tükelda kangideks. Kuumuta (vokk-)pannil veidi õli, lisa rabarberikangid ja fariinsuhkur ning kuumuta pidevalt segades. Kui suhkur hakkab sulama, vala juurde liköör ja kuumuta läbi. Püreeri saumikseriga basiilik koos suhkrusiirupi, värskelt pressitud laimimahla ja riivitud laimikoorega. Tõsta rabarberiportsjonid magustoidukaussidesse. Tilguta basiilikusegu jäätisele, tõmba kuuma vette kastetud jäätisekulbiga jäätisest siiruviirulised pallid ning lisa rabarberile.

Uued retseptid

Röstitud kanaliblikas karulaugumarinaadiga

Argitoidud
Röstitud kanaliblikas karulaugumarinaadiga