Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

Kodune Müsli

20-40 min

Retsept
portsjonile
200 g Kaerahelbeid
150g Rosinaid
100g Riivleiba
1 Suur õun
3spl Pruuni e. fariini suhkurt
Sega kausis kaerahelbed, pestud rosinad, riivleib, kooritud ja tukeldatud õun, ja pruun suhkur. Sega segu hoolikalt läbi. Määri ahjuplaat või klaasist küpsetusvorm kergelt õliga. Puista sellele segu ning küpseta 200 kraadises ahjus 15-20 minutit. (Küpsetamise aeg sõltub sellest, kui krõbedat müslit soovite. ) Tõsta valmis müsli jahtuma ja serveeri jogurti või piimaga. (p.s. Soovitan kiirkaerahelbeid mitte kasutada. Ning riivleiva võib ise riivida.)

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes