Kasutajate retseptid

Teeme toitu mikrounis

Keskmine hinne: 3.5 Autor: sooljapipra
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 1 portsjon
Hoolikalt peseme mitte eriti suured kartulid Asetame pestud kartulid taldrikule ning lisame vett nii, et põhi oleks kaetud paari millimeetri ulatuse Asetame pestud kartulid taldrikule ning lisame vett nii, et põhi oleks kaetud paari millimeetri ulatuse Katame kuppel-kaanega , asetame uunisse Valmimise aeg oleneb kartuli kogusest ja sordist. Tavaliselt kulub 8-*12 minutit Pange taimer 8 minuti peale ning seejärel proovige noaga valmimist. Vajadusel küpsteage veel 3-4 minutit. Valminud kartulid lõikame pooleks Võib raputada sool ning panna peale võid Aga võib valmistada ka kaste Valminud kartulid lõikame pooleks Võib raputada sool ning panna peale võid Aga võib valmistada ka kaste 2-3 teelusikat hõõrutatud kohupiima või Filadelphia tüüpi juustu 1-2 teelusikat taimeõli (mina armastan rapsiõli) Till ja petersell Sool ja pipar Kurk (puhastatud ja peenestatud) Kõik segame, lisame maitsestamata jogurtit (kui kohupiim on rasvane ja paks) või hapukoort (kui kohupiim ei ole rasvane) Kaste konsistents sarnaneb paksule kreemile Paneme valminud kastet kartulitele ning vihume kahe suu poolega
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa