Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

suursugune võileivatort

Kasutajate retseptid

suursugune võileivatort

reevii
PrindiSoovita sõbrale
Retsept
portsjonile
Otsi
Avaleht Retseptid Otsing Kokandussõnastik Hüva nõu Foorum KES? Külalisraamat
TOP 15
« eelmine Suursugune võileivatort järgmine » Vaatamisi: 1714 | Kommenteeri | Loe kommentaare(0) | Prindi
Mahlane ja mahe võileivatort on parim siis, kui see eelmisel päeval valmis teha.
Kogus: kaheteistkülmnele
Valmistusaeg: 1 tund + üleöö jahedas
Koostis:
2 kandilist saia (röstisaia)
Muna-krabinuudlitäidis:
4 kuni 5 keedetud muna
200 g riivitud juustu
200 g Merevaigu sulatatud juustu
2 sl paksemat majoneesi
250 g paksemat hapukoort
200 g makrat (st 1 pakk krabinuudleid)
soola
Tuunikalatäidis:
2 nõrutatud tuunikalakonservi
200 g Merevaigu sulatatud juustu
0.5 sidrunit (mahla)
2 sl paksemat majoneesi
250 g paksemat hapukoort
värsket tilli
Kaunistuseks:
kooritud krevette
keedetud muna
Valmistamine:
Valmista kõigepealt muna-krabinuudlitäidis ja tuunikalatäidis.
Laota alusele 6 saiaviilu, määri peale pool tuunikalatäidisest. Siis kiht saia, peale pool muna-krabinuudlitäidisest.
Uuesti kiht saia, siis tuunikalatäidist, siis saia ja kõige peale ning servadele muna-krabinuudlitäidist.
Pane võileivatort 24 tunniks jahedasse (soovitavalt külmkappi).
Enne serveerimist kaunista võileivatort krevettide ja hakitud keedumunaga.

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool