Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

Virbi letšo

40-60 min

Retsept
portsjonile
1,5 kilo tomateid
0,5 kilo sibulaid
0,5 kilo porgandeid
1 kilo paprikat
1 spl soola
100 gr suhkrut
1/4 dl äädikat
1,5 dl õli
Tomatid, sibulad, porgandid ja paprikad haki väiksemateks tükkideks. Sega suures potis köögiviljad ülejäänud ainetega , lase jahedas seista 12 tundi. Keeda tund aega ja pane kuumalt purki. Minu isiklik nipp- kuna ma ise ei viitsi tomateid koorida ja suured kooreribad mulle ka ei meeldi siis kõikidel tomatit sisaldavatel hoidistel ma purustan enne tomatid saumikseriga peeneks.

Märksõnad

letšovirbi

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga