Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

Virbi letšo

40-60 min

Retsept
portsjonile
1,5 kilo tomateid
0,5 kilo sibulaid
0,5 kilo porgandeid
1 kilo paprikat
1 spl soola
100 gr suhkrut
1/4 dl äädikat
1,5 dl õli
Tomatid, sibulad, porgandid ja paprikad haki väiksemateks tükkideks. Sega suures potis köögiviljad ülejäänud ainetega , lase jahedas seista 12 tundi. Keeda tund aega ja pane kuumalt purki. Minu isiklik nipp- kuna ma ise ei viitsi tomateid koorida ja suured kooreribad mulle ka ei meeldi siis kõikidel tomatit sisaldavatel hoidistel ma purustan enne tomatid saumikseriga peeneks.

Märksõnad

letšovirbi

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga