Kasutajate retseptid

Lehmakommi valmistamine

Keskmine hinne: 3.5 Autor: signekangur
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 2 portsjonit
Mõõta piim ja suhkur keedupotti (soovitavalt paksema põhjaga). Keeta keskmisel kuumusel senikaua, kuni piimast vesi aurustub, mass pakseneb ja võtab karamellitooni. Segada tuleb pidevalt, kuna piim ja suhkur kipuvad põhja kõrbema või üle keema. Kui mass on paksenenud ja tumenenud, siis valada kiiresti madalale alusele (küpsetuspaberiga kaetud plastkandik või madal koogivorm). Keedunõu võimalikult puhtaks kraapida ning kohe ligunema panna. Lasta kommimassil taheneda. Kui mass on poolkõva, siis lõigata noaga sobiva suurusega tükkideks, lasta edasi jahtuda. Täiesti jahtunud kommi saab küpsetuspaberi küljest lahti ja kommitükid ilusti üksteise küljest lahti murda.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa