Kasutajate retseptid

Praetud (hautatud) kukeseened suitsupõsega.

Keskmine hinne: 3.5 Autor: klmr
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Käi metsas ja naudi loodust. Kukekad, miile kogusid, puhasta ja soovitan ka pärastist pesemis, et liiv hamba all ei krõmpsuks (hambaravi on kallis). Haki suitsupõsk kuubikuteks ja potis sulata rasv välja (ära kõrbema lase), lisa hakitud sibul, sega pidevalt. Kui sibul on korralikult klaasistunud, lisa hakitud kukeseened (puravikud) ja nüüd järgneb kõige tähtsam. Pead hautama, kuumutama niikaua, kui see hallikas seeneleem ära hakkab kaduma- siis lisa või, maitse järgi soola-pipart, ja lase veel haududa. . Nüüd võid segu purkidesse panna ja kaanetada. Seenevedeliku kadumine on tähtis säilivuse pärast. Kui kavatsed neid purke hoida külmikus, nagu toormoosi- pole asi nii tähtis, isegi maitsvam. Talvel hea teha seenekastet või suppi. Keedetud kartuli kõrvale võib lausa külma võtta- väga hea.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa