Kasutajate retseptid

Kabatšoki ja hakkliha vorm

Keskmine hinne: 3.5 Autor: siisike07
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 6 portsjonit
Kabatšokk puhastada, tükeldada, panna keevasse, tugevalt soolasesse vette ja keeta 3 minutit. Seejärel kurnata ja asetada kabatšoki tükid eelnevalt õlitatud vormi põhja.Pruunista hakkliha, maitsesta maitseainetega ja kalla kabatšokile peale.Tükelda sibulad, paprika, šampinjonid, tomatid. Samas järjekorras prae neid ka pannil , lisa natuke soola. Kõige lõpuks UncleBens&#039i kaste ja kuumuta veel natuke.Vala segu kabatšoki-hakklihale ja kõige peale riputa riivjuust. Küpseta 200 kraadi juures umbes 30-40 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa