Kasutajate retseptid

Seljanka köögiviljadega

Keskmine hinne: 3.5 Autor: traakel
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 6 portsjonit
See supp on veidi vähem tomatisem kui tavaline seljanka, sest vett on rohkem, kuid sellisena ongi köögivilju maitses rohkem tunda :) Vesi keema + puljongikuubik. Kartulid hakkida kuubikuteks ning lisada keevale veele koos kümutatud köögiviljadega. Hakkida sibul (ei peagi väga peeneks) ning lisada, kui juurikad juba poolpehmed (nii jääb sibul krõmpsum). Koos sibulaga võibki kohe seljanka põhja ning viinerid lisada. Lasta supil keema tõusta, maitsestada veel soola ja pipraga (natuke piprasemana on see supp eriti maitsev) ning keeta umbes 5 min. Serveerida hapukoore ja maitserohelisega, kõrvale leib taluvõiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa